Curs inspector resurse umane

Curs referent resurse umane acreditat

Dragi cursanti, va multumim de faptul ca sunteti intersati de acest curs de referent resurse umane care va incepe in curand, exclusiv online, after work, lunea si miercurea de la ora 17,30 la 20,00, la tariful promotional de doar 490 de lei. Mai avem doar cateva locuri disponibile!

Urmand un curs de initiere in ocupatia de referent resurse umane la Eurodeal aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita.

Aceasta ocupatie este plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat la cel mai accesibil tarif din Romania!

In timpul derularii acestul curs de referent resurse umane veti primi gratuit pe langa notiuni referitoare la legislatie, salarizare, Revisal si informatii importante despre : comunicare, limbajul trupului si modul de sustinere sau de prezentare la un interviu de angajare.

Conditii de acces la curs : pot participa la acest curs toti cei care au absolvit cel putin liceul cu sau fara diploma de bacalaureat.

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Program inscrieri:

De luni pana joi intre orele  9:00 si 18:00, vineri 9.00-15.00

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate.

In momentul inscrierii trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de manager resurse umane autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.