Dragi cursanti, va multumim de faptul ca sunteti intersati de acest curs de referent resurse umane care va incepe in curand, exclusiv online, after work.

Urmand un curs de initiere in ocupatia de referent resurse umane la Eurodeal aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita.

Aceasta ocupatie este plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat in conditii avantajoase.

In timpul derularii acestul curs de referent resurse umane veti primi gratuit pe langa notiuni referitoare la legislatie, salarizare, Revisal si informatii importante despre : comunicare, limbajul trupului si modul de sustinere sau de prezentare la un interviu de angajare.

Conditii de acces la curs : pot participa la acest curs toti cei care au absolvit cel putin liceul cu sau fara diploma de bacalaureat.

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Tarif: click aici pentru a profita de oferta zilei.

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Recomandam inscrierea prin formularul de inscriere, dati click aici va rugam: FORMULAR DE INSCRIERE

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate.

In momentul inscrierii trebuie sa aveti urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.