Curs inspector resurse umane

Curs inspector referent resurse umane acreditat

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza, curs inspector resurse umane autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei .

Cost curs inspector resurse umane: pentru a vedea oferta zilei, click aici!

Urmand un curs de inspector resurse umane la Eurodeal aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita.

Aceasta ocupatie este plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat la cel mai accesibil tarif din Romania!

In timpul derularii acestul curs de inspector resurse umane veti primi gratuit pe langa notiuni referitoare la legislatie, salarizare, Revisal si informatii importante despre : comunicare, limbajul trupului si modul de sustinere sau de prezentare la un interviu de angajare.

Durata: cinci saptamani  (2 zile / saptamana, luni si miercuri de la  de la ora 15:00 la ora 17:30);

Conditii de acces curs inspector resurse umane: pot participa la acest curs toti cei care au absolvit liceul cu diploma de bacalaureat

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Program inscrieri:

De luni pana joi intre orele  9:00 si 18:00

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate pe parcursul cursului, prima rata fiind de 200 de lei.

In momentul inscrierii trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs inspector resurse umane autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.