Curs inspector resurse umane

Curs de competente antreprenoriale online

Dragi cursanti, va multumim de faptul ca sunteti intersati de acest curs de competente antreprenoriale autorizat cu incepere imediata, cursul este martea si joia de la 15 la 17 timp de doua saptamani la tariful promotional de doar 990 790 de lei.

Oferta! Pachet curs competente digitale+antreprenoriale 980 lei, tarif cu toate taxele incluse pentru cele doua cursuri daca se fac inscrierile si se achita astazi sau maine!

Recomandam inscrierea prin pagina de inscriere online, dati click aici va rugam: PAGINA DE INSCRIERE

Urmand un curs de antreprenoriat la Eurodeal aveti sansa de a obtine o certificare recunoscuta pentru programele Start Up Nation, Start Up Diaspora si Femeia Antreprenor.

Aceasta ocupatie este plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat( autorizatia o gasiti in josul paginii).

Conditii de acces la curs : pot participa la acest curs toti cei care au absolvit cel putin 8 clase.

Telefon: 021.255.52.71 / whatsapp 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere sau de examinare sau de eliberare certificat.
  • Cursuri online cu examene online

In momentul inscrierii trebuie sa aveti la indemana urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta, puteti trimite documentele pe adresa de e-mail eurodeal33@hotmail.com sau pe whatsapp la 0721646765.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de competente antreprenoriale autorizat la un tarif avantajos, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.