Curs inspector resurse umane

Curs de competente antreprenoriale in Romania

Dragi cursanti, va multumim de faptul ca sunteti intersati de acest curs de competente antreprenoriale care va incepe in luna noiembrie 2022, exclusiv online, after work, la tariful promotional de doar 490 de lei. Mai avem doar cateva locuri disponibile!

Urmand un curs de antreprenotiat la Eurodeal aveti sansa de a obtine o certificare recunoscuta national si international ca antreprenor.

Aceasta ocupatie este plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat la cel mai accesibil tarif din Romania!

Conditii de acces la curs : pot participa la acest curs toti cei care au absolvit cel putin 8 clase.

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Program inscrieri:

De luni pana joi intre orele  9:00 si 18:00, vineri 9.00-15.00

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate.

In momentul inscrierii trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de manager resurse umane autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.

Cost curs antreprenoriat: Pentru a vedea oferta zilei click aici