Curs operator calculator

Curs Competente Digitale Autorizat Online

Dragi cursanti, va multumim de faptul ca sunteti intersati de acest curs de competente digitale autorizat care va incepe exclusiv online, lunea si miercurea de la 15 la 17 timp de doua saptamani la tariful promotional de doar 990 790 de lei, va rugam sa va inscrieti din timp, mai avem doar cateva locuri disponibile.

Oferta! Pachet curs competente digitale+antreprenoriale 980 lei, tarif cu toate taxele incluse pentru ambele cursuri pentru inscrierile efectuate si achitate astazi sau maine!

Recomandam inscrierea prin formularul de inscriere, dati click aici va rugam: FORMULAR DE INSCRIERE

Urmand un curs de competente digitale la Eurodeal aveti sansa de a obtine o certificare recunoscuta pentru programele Start Up Nation, Start Up Diaspora, Femeia Antreprenor si Programul Digitalizare 2023.

In mod sigur va doriti o viata plina de satisfactii profesionale si financiare, iar pentru a profesa trebuie sa fiti calificat si Eurodeal vine in sprijinul dvs. oferind acest curs autorizat( autorizatia o gasiti in josul paginii).

Conditii de acces la curs : pot participa la acest curs toti cei care au absolvit cel putin 8 clase.

Telefon: 021.255.52.71 / whatsapp 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Informatii speciale:

  • Nu se percepe taxa de inscriere sau de examinare sau de eliberare certificat.
  • Cursuri online cu examene online cu o durata de doua saptamani, sunt 60 de ore certificate

In momentul inscrierii trebuie sa aveti la indemana urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta, puteti trimite documentele pe adresa de e-mail eurodeal33@hotmail.com, sau pe whatsapp la 0721646765.

Recomandam inscrierea prin formularul de inscriere, dati click aici va rugam: FORMULAR DE INSCRIERE

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de competente digitale autorizat la un tarif avantajos, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.