Pentru a va inscrie la unul din cursurile de calificare ale Centrului de Formare Profesionala Eurodeal, trebuie sa veniti la sediul nostru din Bucuresti: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2.

In momentul inscrierii la cursuri de calificare trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

La inscriere se poate achita prima rata a cursului (200 lei) sau se poate achita cursul integral pentru a beneficia de reduceri de pret.

Plata se poate face cash, cu cardul, sau prin transfer bancar.

Program:  de luni pana joi intre orele  9:00 si 18:00  si vineri intre orele 9:00 si 16:00, pentru informatii va rugam sa sunati la 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de calificare autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.

Pentru a vedea autorizatiile click aici!

Pentru a vedea impresiile cursantilor Eurodeal click aici!

Va asteptam si pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro