Curs ospatar chelner vanzator in unitati de alimentatie

Curs ospatar chelner vanzator in unitati de alimentatie

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza curs de ospatar autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA ) prin Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei .

Costul curs de ospatar: pentru a vedea oferta zilei, click aici!

Cursul se va finaliza cu un examen sustinut in fata unei comisii de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, prezenta la examen este obligatorie pentru a intra in posesia certificatului, programarea pentru examen se va face dupa achitarea taxei de examinare de 50 de lei.

Durata: 20 de saptamani ( 1/3 pregatire teoretica, 2/3 pregatire practica, atentie, la practica se merge cate 8 ore/zi , noi punem mare accent pe instruirea practica efectuata in restaurant, veti avea mult mai multe sanse de a invata mai repede si mai bine meseria de ospatar decat daca faceti practica in laboratorul propriu al unei scoli, iar sansele dvs. de angajare dupa absolvirea cursului cresc exponential, pentru cei care lucreaza in domeniu, locul de munca poate fi considerat loc de practica)

Conditii de acces: pot participa la acest curs persoanele care au absolvit invatamantul minim obligatoriu

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Program:

De luni pana joi intre orele  9:00 si 17:00

Informatii speciale:

  • Daca lucrati in domeniu, locul de munca este considerat loc de practica.
  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate pe parcursul cursului, prima rata fiind de 200 de lei.

In momentul inscrierii pentru acest curs de ospatar, trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de ospatar autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.