Curs de bucatar acreditat

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza curs de bucatar autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari  prin Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei, urmatorul curs la care mai avem locuri incepe in curand.

Cost curs de bucatar: 890 Nou 720 de lei la plata integrala la inscriere sau 790 de lei daca se achita in rate, prima rata de 200 de lei se achita la inscriere.

Suplimentar se mai achita o taxa de examinare de 70 de lei.

Durata: 20 de saptamani

Conditii de acces cursuri de bucatar: pot participa la acest curs persoanele care au absolvit invatamantul minim obligatoriu

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2, Bucuresti

Program inscrieri:

De luni pana joi intre orele  9:00 si 17:00

Informatii speciale:

  • Daca lucrati in domeniu, locul de munca este considerat loc de practica.
  • Nu se percepe taxa de inscriere.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate pe parcursul cursului, prima rata fiind de 200 de lei.

In momentul inscrierii trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs de bucatar autorizat la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma acestor cursuri de bucatar oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.